категорії: стаття

СЛОВО НА ЗАХИСТ Євгена НИЩУКА

теґи: культура

Вельмишановні російські шовіняки!
Перестаньте шельмувати ім'я українського патріота Євгена Нищука! 
Він сказав про те, що давно вже є доведеним фактом. Адже Ви, проімперські комуняки, украли у нас і землі, і історію, і майбутнє. Ви винищили наш народ! Війни, голодомори, репресії – увесь спектр тоталітарних нагайок було націлено на зменшення кількості українців на нашій землі, на спотворення нашого світогляду, на вихолощування національних цінностей, на формування комплексу меншовартості.
Джерела засвідчують, що станом на 1931 рік в СРСР українців було 81 млн. Станом на 1937 рік кількість українців в СРСР зменшилася аж до… 26 млн осіб.
Геноцид відбувався на фізичному і духовному рівнях.
Тож не дивно, що серед українців, котрі виживали в умовах тоталітарної ідеології російського більшовизму, сформувалася ціла когорта чухраїнців і хохлозоїдів, за Остапом Вишнею, малоросів і новоросів, затурканих опудал, за Євгеном Дударем. Чи не у розкішних маєтках януковичів, пшонок і захарченків, псевдо патріотів із витравленою національною свідомістю, бачили ми розкіш і несмак у стилі «бикоко»?.. А чи не засвідчують спотворену генетику українців «колекції» квартир, земельних ділянок, будинків, автомобілів, годинників, картин, стародруків, монет тощо, котрі задекларовані нині українськими жлобами-урядовцями на тлі жебрацького стану більшості українців, на тлі безкорисливої боротьби воїнів, добровольців, волонтерів за незалежність України на фронті?!. Оце вам, падлюки, і є та генетика, якою обдарував нас старший брат! 
Не перекручуйте, панове шовіняки, на свій лад те, що сказав Євген Нищук! Не вам його судити!
Євген Нищук був «голосом» двох Майданів, котрі розпочали процес духовного очищення нашого народу і нашої землі. На посаді міністра культури він намагається підсилити голос усього українського в Україні. Не заважайте йому!
Тільки недавно минуло 40 днів, як Євген Нищук поховав дружину. Панове шовіняки, не ганьбіться вчергове тим, що у вас немає нічого святого.
Не нав'язуйте свою совкову ментальність тим УКРАЇНЦЯМ, які є справжніми патріотами, так само, як і Євген НИЩУК!
Петро ТАЛАНЧУК